Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

21/11/2017

Fernisering. Moderne amerikanske kunstner Morgan Weistling.

Fernisering. Moderne amerikanske kunstner Morgan Weistling.

 En velkendt amerikansk kunstner Morgan Westing (Morgan Weistling) begyndte at blive bekendt med det grundlæggende inden for kunst i en tidlig alder med sin far på grund af krigen, ikke færdig med kunstneren. På grund af det faktum, at Morgan, meget yngre end sin bror og søster, begyndte sin kunstneriske træning i 19 måneder. Hans far sad med ham på hans knæ om natten, lærte ham at tegne og bruge sin fantasi. "Min far og jeg er forbundet sammen ved at tegne og kunne tale med hinanden med billeder."

8.jpg


Morgan far havde et rigtigt talent til at fortælle historier i form af tegneserier og gav sin søn evnen til en naturlig fortælling.

"Det var da, at maleriet blev mit andet sprog." Kærligheden ved at tegne skubbet Morgan for at studere bøger om kunst, som hans far erhvervede år tidligere for sig selv. Forfattere som Andrew Loomis, Vandepolp og Bridgman blev i stigende grad åbne døre for ham i malingsverdenen. Disse var vigtige og nødvendige bøger, men den fremtidige kunstner måtte gå til kunstskolen. I en alder af tolv var Westling fast besluttet på at gå hele kurset selv, fordi han var sikker på, at der ikke længere var behov for skole.

4.jpgMen i en alder af 15 krævede Morgan en mentor for at få sin forskning inden for anatomi, tegning og maleri til at bevæge sig i den rigtige retning. De blev en pensioneret illustrator ved navn Fred Fixler. Hans skole blev kaldt "Art Institute Brandes" og var afsat til en ting: at lære at tegne fra naturen. Selv når man studerede og arbejdede i en kunstbutik, kom en god dag en fremtrædende illustratør ind i butikken. Westling viste ham sit elevarbejde og næste dag fandt han sig i et af de førende kunstagenturer i Hollywood.

7.jpg


I de næste 14 år arbejdede han praktisk talt for hver filmstudio i Hollywood, såvel som på mange andre områder af illustrationen. Efter mange års ansættelse besluttede Morgan at male noget for sig selv. Han tog tid til at afsætte tid til at male, og da det første billede var klar, på råd af en gammel ven, Julio Pro, tog hende til agenturet i Scottsdale Arizona ... I dag er Morgan Westling en kendt kunstner , hans arbejde kan ses i mange gallerier i USA og Europa.

 

Concertmalerier174549.jpg

Valentin de Boulogne malerier til salg

malerier til salg